Γιατί πρέπει να καταχωρήσω την επιχείρησή μου σε έναν επαγγελματικό κατάλογο όπως τον Agoranet.gr;

Γιατί πρέπει να καταχωρήσω την επιχείρησή μου σε έναν επαγγελματικό κατάλογο όπως τον Agoranet.gr;

 

about-img.jpg

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο σημαντικό είναι να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας σε έναν τοπικό κατάλογο επαγγελματιών όπως τον Agoranet.gr; Και έχετε αναρωτηθεί, πόσα είναι τα δωρεάν στοιχεία που σας επιτρέπει ένα κατάλογος να καταχωρήσετε; 

Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε ποια είναι τα οφέλη από την ολοκληρωμένη καταχώρηση επιχείρησης στο διαδίκτυο στον πληρέστερο κατάλογο:

Οφέλη καταχώρησης επιχείρησης στον Agoranet.gr

Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη μιας επαγγελματικής καταχώρησης; Πάμε να τα αναλύσουμε παρακάτω.

  1. Διαφήμιση επιχείρησης ή διαφήμιση της επιχείρησής σας σε μια συγκεκριμένη περιοχή, έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Για τους τοπικούς επιχειρηματίες, είναι μια ευκαιρία να προωθήσουν το brand τους και να ενισχύσουν την επιχείρησή τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαφημίσετε την επιχείρησή σας τοπικά. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς είναι η διαφήμιση μέσω ενός τοπικού ηλεκτρονικού καταλόγου, όπως είναι το Agoranet.gr. Όταν η παρουσία σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι μηδαμινή, η καταχώρηση αυτή θα σας απογειώσει!

  1. Βελτίωση της εικόνας του Brand σας 

Η τοπική σας επιχείρηση χρειάζεται βελτίωση του brand και της εικόνας σας διαδικτυακά. Η τοπική αγορά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό. Οι ανταγωνιστές σας παλεύουν σκληρά για να φτιάξουν την εικόνα της επιχείρησής τους. Γιατί μένετε πίσω;

hhhhhhh.jpg

Μπορείτε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας σε έναν κορυφαίο online τοπικό κατάλογο και να βελτιώσετε άμεσα το brand σας.

Δώστε το όνομα, τη διεύθυνση, μερικές φωτογραφίες, βίντεο της εταιρείας σας, καθώς και το website σας.  Μην ξεχάσετε να δώσετε μια μικρή αλλά ελκυστική περιγραφή της επιχείρησής σας.

Κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία των πελατών σας.

  1. Ενίσχυση επιχείρησης 

Φανταστείτε ότι έχετε ξεκινήσει ήδη την προβολή της επιχείρησής σας μέσω ενός online τοπικού καταλόγου, αλλά οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Ποιος μπορεί να οφεληθεί; Προφανώς εσείς!

Σήμερα, το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού προτιμά την ηλεκτρονική αναζήτηση για μια συγκεκριμένη υπηρεσία σε τοπική αναζήτηση. Για παράδειγμα, αν είστε ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ρούχων και έχετε καταχωρίσει την επιχείρησή σας σε έναν τοπικό κατάλογο επιχειρήσεων και οι ανταγωνιστές σας δεν το έχουν κάνει ακόμη, εσείς θα λάβετε περισσότερες κλήσεις ή αιτήματα επικοινωνίας από ότι οι ανταγωνιστές σας. Εστιάστε σε ένα κοινό-στόχο σας.

  1. Online καταχώρηση επιχείρησης 

Το B2B ή B2C marketing και η ηλεκτρονική σας καταχώρηση στη λίστα ενός τοπικού καταλόγου, μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με στοχευμένο κοινό.

Όλο και περισσότεροι πελάτες γνωρίζουν πλέον την επιχείρησή σας. Ένας σωστός κατάλογος επιχειρήσεων, οφείλει να έχει συγκεκριμένες κύριες κατηγορίες για όλα τα επαγγέλματα. Σύμφωνα με την ειδικότητά σας, να μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας. Αυτό θα κάνει την καταχώρισή σας ακόμα πιο στοχευμένη (SEO).

Η καταχώρηση της επιχείρησής σας σε έναν επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάλογο, είναι ένα εξαιρετικό βήμα για τη βελτιστοποίηση σας στις μηχανές αναζήτησης. Αν έχετε ιστοσελίδα, απλά συνδέστε την! 

Μπορείτε να αποκτήσετε ισχυρά οφέλη από μια δυναμικήπαρουσίαση στο διαδίκτυο και με τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας!

  1. Ανέξοδη διαφήμιση επιχείρησης 

Το πέμπτο και πιο σημαντικό ίσως πλεονέκτημα της καταχώρησης μιας επιχείρησης σε έναν επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάλογο είναι η σχεδόν ανέξοδη διαφήμιση και παρουσίαση μιας επιχείρησης. Στο Agoranet.gr, η βασική σας καταχώρηση είναι δωρεάν. Προσφέροντάς σας πλήρης καταχώρηση στοιχείων επιχείρησης.

Η αναβάθμισή σας, κοστίζει λίγα χρήματα, προσφέροντάς σας ακόμα περισσότερες δυνατότητες καταχώρησης και διαφήμισης.

Γνωρίστε το Agoranet.gr και καταχωρηθείτε δωρεάν, σήμερα κιόλας!


Εκτύπωση   Email