Social Media Marketing

Social Media Marketing

Αυξάνοντας την αλληλεπίδραση με το υποψήφιο κοινό σας στα

#socialmedia, θα αυξηθούν και οι πελάτες σας. Αρκεί αυτό να γίνει

μεθοδευμένα, με στρατηγική και με την κατάλληλη στόχευση κοινού. Είμαστε εδώ, για εσάς!

 

social.png

 

Social Media Marketing

Η σωστή διαχείριση της εταιρικής επικοινωνίας μέσω των social media αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την εταιρεία σας.

Αφήστε πίσω το ανύπαρκτο ή στερεότυπο περιεχόμενο των σελίδων σας και ελάτε να χαράξουμε μία οργανωμένη Social στρατηγική κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του brand σας!

 

social-media-scaled.jpg

 

Μοναδικό περιεχόμενο

Το κάθε post που δημιουργούμε για εσάς είναι μοναδικό και αποτελεί προϊόν μελέτης και έμπνευσης. Μοναδικά κείμενα, έξυπνα hashtags, στρατηγικά links και εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό!

 

Διαχείριση σελίδας Facebook & Instagram

 

Διαχειριζόμαστε τα κανάλια της επιχείρησης ή του brand σας στα δύο πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας με έξυπνο και μοναδικό περιεχόμενο στο Facebook ενδυναμώνοντας το brand awareness και αυξάνοντας τις πωλήσεις της. Παράλληλα, στο Instagram εφαρμόζουμε έξυπνες τακτικές προώθησης με επίκεντρο το φωτογραφικό υλικό.

 

 

social-media-1200x800.jpg

 

Αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο

 

Στην Agoranet.gr μας αρέσει το αυθεντικό και αληθινό. Επενδύουμε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των θαυμαστών της σελίδας σας, μέσα από την αυθεντικότητα του περιεχομένου και τη μακροχρόνια επικοινωνία. Οι τεχνικές διάδοσης περιεχομένου που χρησιμοποιούμε έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και στην οργανική προώθηση των posts.

 

Facebook & Instagram Advertising

 

Έχοντας δημιουργήσει έξυπνα και αυθεντικά posts, ήρθε η ώρα να τα διαφημίσουμε σε Facebook και Instagram. Δεν αρκεί πάντα μόνο η οργανική προώθησή τους. Χρειάζεται χορηγούμενη διαφήμιση. Και μάλιστα με την κατάλληλη στόχευση και τη σωστή κατανομή του διαθέσιμου budget. Διαφορετικά, τα αποτελέσματα θα είναι τα μη αναμενόμενα, αν όχι αρνητικά. Η Agoranet.gr σε συνεργασία με το Facebook και το Instagram σας προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις.

 

 

 

Συνεχής βελτίωση

 

Παρέχουμε συνεχή βελτιστοποίηση στις καμπάνιες, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε καλύτερα το κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρησή σας. Δουλεύουμε κάθε project σαν να είναι δικό μας.

 

 

Κόστος από 95 ευρώ/μήνα

Περιλαμβάνει:

  • 3-4 Post την Εβδομάδα
  • Facebook
  • Instagram
  • Γραφιστικό Σχεδιασμό
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για πληρωμένες καμπάνιες

 

 

 

 Η Διαδικασία Διαχείρισης Social Media γίνεται σε 4 βήματα :

 

 

1) Δημιουργία λογαριασμών και επαγγελματικών σελίδων

Στο πρώτο βήμα δημιουργούμε σελίδες και λογαριασμούς σε όλα τα socail networks, περνάμε κείμενα και λογότυπα καθώς και όλο το υλικό που θέλουμε να προβάλουμε.
Μόλις πάρουμε την έγκριση από τον πελάτη τότε δημοσιεύουμε το υλικό και δίνουμε στον κόσμο την δυνατότητα να επισκεφτεί την σελίδα μας.
 
 
People use Connecting and Sharing Social Media digital tablet social media concept Social Media Online Post Share seo and phone
 
 
 

2) Διαχείριση social media λογαριασμών και επαγγελματικών σελίδων

Η καθημερινή Διαχείριση social media περιλαμβάνει :
• Δημοσίευση θεμάτων για τη διατήρηση του ενδιαφέροντος των χρηστών
• Δημοσίευση υλικού στη σελίδα on demand (εικόνες,ανακοινώσεις).
• Αξιολόγηση, φιλτράρισμα, ανταπόκριση στα σχόλια των χρηστών.
• Δημιουργούμε για εσάς και τους «φίλους» της σελίδας σας στο facebook, διαγωνισμούς με σκοπό την προώθηση του brand σας και την άμεση αύξηση της δημοφιλίας του, τόσο με την αύξηση των Likes όσο και του Talking About.

 
 

3) Monitoring – report διαχείριση social media.

Το τρίτο βήμα είναι η παρακολούθηση τις καμπάνιας και ο έλεγχος της απόδοσης καθώς και η αναφορά μας σε εσάς για τα αποτελέσματα της καμπάνιας του μήνα (Απήχηση – Reach, Αριθμός fans και followers, Δεδομένα επισκεψιμότητας)
 
 

4) Συμβουλευτικές υπηρεσίες για πληρωμένες καμπάνιες διαφημίσεων.

Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου η διαχείριση των Social Media δουλεύει άψογα και αρχίζουμε να ζητάμε το κάτι παραπάνω!
Πολλές φορές ειδικά στην αρχή η απήχηση του “δικού μας” κόσμου στα posts η τις προσφορές δεν αρκεί.
Ειδικά όταν κάποιο προϊόν η κάποια υπηρεσία, απευθύνεται σε πολύ μεγάλο target group η ιδέα του να επενδύσουμε σε πληρωμένη διαφήμιση στα social media είναι πολύ ελκυστική και θα σας εξηγήσουμε γιατί.
Ας υποθέσουμε ότι στην σελίδα μας στο facebook έχουμε 1000 likes άρα 1000 δικά μας άτομα που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες η τα προϊόντα μας. Αν κάνουμε ένα post για μια προσφορά μιας υπηρεσίας η ενός προϊόντος θα το δούνε περίπου 200 άτομα,
που τυχαίνει να βρίσκονται online εκείνη την ώρα ή που θα μπούνε την επόμενη ώρα. Αν ποστάρουμε και ξαναποσταρουμε την ίδια προσφορά ίσως τελικά καταφέρουμε να την δούνε και τα 1000 άτομα που έχουν κάνει like στην σελίδα μας.
Πως θα σας φαινόταν όμως να δώσετε επιπλέον 10 ευρώ και να την δούνε από 5.000 έως 15.000 άτομα στοχευμένα ακριβώς όπως τα θέλουμε, με βάση την ηλικία την περιοχή η ακόμα και τα ενδιαφέροντα τους?
Ένας από αυτούς αν τελικά “αγοράσει“ η καμπάνια μας βγαίνει δωρεάν και έχουμε και πιθανό κέρδος.
Πόσο μάλλον αν από τα 15.000 άτομα που θα δούνε την προσφορά με 10 ευρώ βγει ένα κέρδος 300 ευρώ και αποφασίσετε να επενδύσετε τα διπλάσια η τα τριπλάσια την επόμενη φορά με το ανάλογο κέρδος!
Για αυτό λέμε και ξαναλέμε ότι όταν η διαφήμιση γίνεται σωστά τότε δεν κοστίζει τίποτα.
 
 
 
''Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας Social Media Marketing στρατηγική''.
 
 

Στην Agoranet.gr μπορούμε να διαχειριστούμε τις Social Media Καμπάνιες σας και να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσατε να έχετε! 

 

hhhhhhh.jpg Δείτε ενδεικτικά σελίδες που μας εμπιστεύονται:


Foxshop.gr  

ΑΓΟΡΑ Επαγγελματικός Κατάλογος Αργολίδας 

Σεϊντής από το 1978 - Το Σουβλάκι της Στοάς 

Κρεοπωλείο Κωτσιαντής 

Στοά Cafe 

Agoranet.gr


 

Εάν σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε ή εάν θέλετε να μαθέτε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημα σας  εδώ

  


Εκτύπωση   Email