Παναργειακός: πήρε έγκριση για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2

Παναργειακός: πήρε έγκριση για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2

Στις 12 Ιουνίου 2024 ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία, με την επωνυμία ΠΑΕ Παναργειακός.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή υπέγραψε εκείνη την ημέρα την συστατική πράξη της ίδρυσης της ΠΑΕ Παναργειακός.
 
Όλο το διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι και σήμερα, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή κινήθηκε προς την τέλεση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, προκειμένου η ΠΑΕ Παναργειακός να έχει άρτιο τον φάκελό της, προς κατάθεσή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην Super League 2.
 
Με την έγκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Μαλτέζου, αλλά και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κυρίου Σωτήρη Δαμάλα, η ΠΑΕ Παναργειακός θα μπορεί να αγωνίζεται στο Δ.Α.Κ. Άργους, δίνοντας τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια ακούγονταν, περί ακαταλληλότητας του γηπέδου ή μετακίνησης της ομάδας σε όμορους νομούς.
 
Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή απηύθυνε κάλεσμα, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προς τους φίλους, τους φιλάθλους και τον κόσμο του Άργους, να αγοράσουν μετοχές της ΠΑΕ Παναργειακός, προκειμένου να καλυφθεί το απαραίτητο ποσό του μετοχικού κεφαλαίου, που θα έδινε το πράσινο φως στην ομάδα να αγωνιστεί στη Super League 2.
Πριν λίγες ημέρες έληξε η προθεσμία για την αγορά μετοχών, με το 5% του μετοχικού κεφαλαίου να έχει καλυφθεί από φίλους της ομάδας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αυτή και το 95% να κατατίθεται στη συνέχεια από την οικογένεια Τσιόδρα, προκειμένου ο φάκελος της ΠΑΕ Παναργειακός να είναι πλήρης και να δοθεί προς εξέταση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
 
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο φάκελος κατατέθηκε και η ΠΑΕ Παναργειακός πήρε έγκριση για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Εκτύπωση   Email