Το Foxshop.gr ήταν παρών στη Βραδιά του #Ευχαριστώ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Foxshop.gr ήταν παρών στη Βραδιά του #Ευχαριστώ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

IMG_20230313_192211_1.jpg

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού. Μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης.

Με την παρουσία των μελών του ΔΣ και εκπροσώπων του MakeAWish International, τη βραδιά άνοιξαν επί σκηνής μαμάδες και μπαμπάδες με τα παιδιά τους, τραγουδώντας τους το τραγούδι «Το τυχερό μου αστέρι». Με την πολύτιμη βοήθεια της Γεωργίας Αβασκαντήρα, του Γιώργου Χρανιώτη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου, οι γονείς αφιέρωσαν συμβολικά τους στίχους στα παιδιά, είτε αυτά βρίσκονταν στη σκηνή, είτε … ψηλά στον ουρανό! Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε την Αμάντα, την Ελευθερία, τη Μαρία, την Όλγα, τη Ραφαέλα, τη Σόφη, την Τόνια, τον Δημήτρη και τον Γιάννη, να συνθέτουν μαζί το «ταξίδι της ευχής», με κορύφωση το γράμμα του Λυμπέρη που απηύθυνε στη νεράιδα του μετά την εκπλήρωση της ευχής του.

IMG_20230313_190153_1.jpg

 

Μεσολάβησαν οι ευχαριστίες προς τις εταιρίες και τους ιδιώτες που με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο έχουν υποστηρίξει το έργο του οργανισμού, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή Λίλιαν με την οικογένειά της.

Τέλος, η Νεφέλη, παιδί ευχής, συνόδευσε τη Γενική Διευθύντρια του οργανισμού στο κλείσιμο της βραδιάς με τις ευχαριστίες προς τους χορηγούς της εκδήλωσης και ο Ηλίας Καμπακάκης, με την εθελοντική του συμμετοχή χάρισε ένα χαρούμενο και ρυθμικό φινάλε! Κατά την έξοδο οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τους VOX the Acapella Group που τραγούδησαν με το… στόμα και ενθουσίασαν, παιδιά και ενήλικες!

IMG_20230313_181859.jpg

 Σε αυτή τη βραδιά το Make-A-Wish Greece ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που υποστήριξαν το έργο του οργανισμού, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σε εθελοντές, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, αλλά και στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους!

IMG_20230313_201612_1.jpg

 

Το Foxshop.gr από το Άργος και ο 𝗖𝗘𝗢 του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ήταν παρών στη Βραδιά του #Ευχαριστώ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσα από την X…αστεριά!

Το Foxshop.gr έχει αποδείξει ότι πάντα βρίσκεται όσο μπορεί κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, βοηθώντας  με την σειρά του να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών του Make A Wish Greece (Κάνε-μια Ευχή-Ελλάδος).

 

IMG_20230313_232711_1.jpg

IMG_20230313_232434.jpg


Εκτύπωση   Email