Επωφεληθείτε από την Καταχώρησή σας σε έναν Ηλεκτρονικό Κατάλογο Επαγγελματιών

Επωφεληθείτε από την Καταχώρησή σας σε έναν Ηλεκτρονικό Κατάλογο Επαγγελματιών

 

Έχετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση και αναρωτιέστε με ποιον τρόπο θα γίνετε γνωστοί σε περισσότερους χρήστες του διαδικτύου; Καμιά φορά δεν αρκούν τα social media και οι διαφημίσεις στην Google για να ολοκληρωθεί το Marketing της επιχείρησής σας. Χρειάζεται κάποιος επαγγελματικός τρόπος να προωθήσετε το μαγαζί σας, δηλαδή την ιστοσελίδα σας ή το e-shop. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής καταχώρησης σε έναν κατάλογο επαγγελματιών όπως είναι το Agoranet.gr

Το Internet Marketing για τις επιχειρήσεις του διαδικτύου

Το online marketing αυξάνεται ραγδαία και μετατρέπεται σε ένα από τα σημαντικότερα μέσα διαφήμισης σε σχεδόν όλους τους τομείς επαγγελματιών.

Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επαγγελματιών και Καταχώρηση ιστοσελίδας

Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι καταχώρησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων είναι ο ευκολότερος, οικονομικότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος προώθησης μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι πολλοί ηλεκτρονικοί κατάλογοι επιχειρήσεων, προσφέρουν την καταχώρηση ιστοσελίδας δωρεάν.

Ένα 80% των ηλεκτρονικών αγορών πραγματοποιούνται μέσω των ηλεκτρονικών αναζητήσεων και των επιχειρησιακών καταλόγων.

hhhhhhh.jpg

Καταχώρηση επιχείρησης και μηχανές αναζήτησης

Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι επιχειρήσεων καθιστούν ευκολότερη τη διαφήμιση και την εμφάνιση των επιχειρήσεων στα υψηλότερα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Είναι μια οικονομική ανάσα για όλους τους επαγγελματίες μικρών επιχειρήσεων.

Λόγω του ότι πολλοί χρήστες του διαδικτύου αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα μέσω ηλεκτρονικών καταλόγων, οι μηχανές αναζήτησης ταξινομούν τα στοιχεία τους πολύ υψηλά στις κατατάξεις των αναζητήσεων. Άρα κάθε σύνδεσμος (link όπως η ιστοσελίδα σας) που τοποθετείται στον ηλεκτρονικό κατάλογο λαμβάνει πολύ υψηλή προτίμηση. Κάτι τέτοιο, οδηγεί σε τεράστια επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και αυξάνει την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης.

Βασικά Χαρακτηριστικά 

Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι επιχειρήσεων παρέχουν εξειδικευμένα χαρακτηριστικά ώστε να αναδείξουν πλήρως τα βασικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες μιας επιχείρησης. Από την πλήρης ονομασία της επιχείρησης, μέχρι και την κατηγορία που ανήκει, την πλήρης περιγραφή της, την ιστοσελίδα της, ακόμα και τις ώρες λειτουργίας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που δεν παρέχουν άλλοι κατάλογοι επαγγελματιών δωρεάν, είναι και το λογότυπο μια επιχείρησης. Με λίγα λόγια, σας αποδίδετε μια πλήρης παρουσίαση επιχείρησης στο διαδίκτυο, στοχευμένα.

Μια ηλεκτρονική καταχώριση οδηγεί σε υψηλή επαγγελματική δικτύωση. Η σύνδεση επιχειρηματικού και επαγγελματικού δικτύου που δημιουργείται, είναι το κλειδί επιτυχίας και το πλεονέκτημα της καταχώρισης σε έναν ηλεκτρονικό κατάλογο επαγγελματιών.

 

Στείλε μας το αιτημά σου ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!


Εκτύπωση   Email